Известие

Collapse
No announcement yet.

проблеми с оборотите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблеми с оборотите

Здравейте. колата има метанова уредба. от известно време оборотите рязко паднаха до такава степен , че понякога гасне и на метан и на бензин. Сменил сам свещи и кабели. Някой може ли да ми каже от какво би могло да се получава така?

Почисти дросела.
    ALFA ROMEO156.1.8TS.98

Comment

Почисти стъпковото моторче,може да се е получило и някакво запушване на бензиновите дюзи,и на метановите дюзи също.Отивай колега да ти ги почистят тия неща първо.
      Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
      Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Първоначално публикувано от veselin1984 Покажи съобщение
        Здравейте. колата има метанова уредба. от известно време оборотите рязко паднаха до такава степен , че понякога гасне и на метан и на бензин. Сменил сам свещи и кабели. Някой може ли да ми каже от какво би могло да се получава така?
        Колега,може да е от много неща,но така само хвърляме боб.Обикновенно в подписите си слагаме и модела на колата.Това спестява много въпроси.Няма как да дадем смислени отговори.Поогледай си профила идай повече инфо.Какъв е мотора с какво е и тн.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Здравейте, колата е 1.4 twinspark.Досега сам чистил и дросела, и дюзите н, но няма ефект. На диагностиката не показва ништо, ако може някои да ми кайе адреса на някой сервиз в София коити може да направи свясна диагностика.

Comment

Първоначално публикувано от veselin1984 Покажи съобщение
            Здравейте, колата е 1.4 twinspark.Досега сам чистил и дросела, и дюзите н, но няма ефект. На диагностиката не показва ништо, ако може някои да ми кайе адреса на някой сервиз в София коити може да направи свясна диагностика.
            http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=42549
            Има и други сервизи в техническия раздел.
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

И при мен се появява проблем с оборотите от време на време! При загрял нормално мотор,като му подам яко газ на място и като върна газта,започва да мени оборотите-стават мн.нискиСлед няколко секунди се оправят!?? Каква ли е причината? Може ли да е от ламбда сонда и/или дебитомер??
              Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
              Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
              Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Working...
              X