Здравейте. колата има метанова уредба. от известно време оборотите рязко паднаха до такава степен , че понякога гасне и на метан и на бензин. Сменил сам свещи и кабели. Някой може ли да ми каже от какво би могло да се получава така?
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблеми с оборотите
Collapse
X
-
Почисти стъпковото моторче,може да се е получило и някакво запушване на бензиновите дюзи,и на метановите дюзи също.Отивай колега да ти ги почистят тия неща първо.Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Първоначално публикувано от veselin1984 Покажи съобщениеЗдравейте. колата има метанова уредба. от известно време оборотите рязко паднаха до такава степен , че понякога гасне и на метан и на бензин. Сменил сам свещи и кабели. Някой може ли да ми каже от какво би могло да се получава така?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от veselin1984 Покажи съобщениеЗдравейте, колата е 1.4 twinspark.Досега сам чистил и дросела, и дюзите н, но няма ефект. На диагностиката не показва ништо, ако може някои да ми кайе адреса на някой сервиз в София коити може да направи свясна диагностика.
Има и други сервизи в техническия раздел.
Comment
-
И при мен се появява проблем с оборотите от време на време! При загрял нормално мотор,като му подам яко газ на място и като върна газта,започва да мени оборотите-стават мн.нискиСлед няколко секунди се оправят!?? Каква ли е причината? Може ли да е от ламбда сонда и/или дебитомер??
Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
Comment